1. Symphonic Broadway 2024

Symphonic Broadway 2024

Concertinformatie

Ga naar bestellen

Ga naar bestellen

  • Enrico Delamboye - dirigent
  • April Darby - zang
  • Laetitia Gerards - sopraan
  • William Spaaij - zang
  • Samir Hassan - zang

De Oude Markt in Enschede met de glitz & glamour van Broadway. Met muziek uit o.a. Porgy and Bess, The Lion King, Les Misérables en West Side Story. Get ready for a night on the town! Het concert is gratis toegankelijk.

Broadway op de Oude Markt

Welkom bij Symphonic Broadway, een betoverende avond vol muzikaal spektakel! Op vrijdagavond 5 juli om 21.00 uur brengen we de magie van Broadway naar Enschede tijdens dit unieke openluchtconcert. Laat je meevoeren door de tijdloze melodieën van musicals zoals West Side Story, Les Miserables en Sister Act, uitgevoerd door de schitterende stemmen van April Darby, William Spaaij, Laetitia Gerards en Samir Hassan. Onder leiding van dirigent Enrico Delamboye worden zij begeleid door Phion en Consensus Vocalis.

Maar er is meer: we verwelkomen ook nieuw talent van het ArtEZ Conservatorium Enschede. Studenten van ArtEZ kregen de kans om hun creatieve visie te tonen door composities te schrijven voor het symfonische ensemble van Phion.

En heb je de smaak te pakken, kom dan zaterdagavond wéér naar de Oude Markt voor het Sing along-spektakel van de Nederlandse Reisopera en het Wilminktheater.

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Enschede