1. Amateurprojecten
Letter-A

Amateurprojecten

Talentontwikkeling en coaching door onze eigen professionals

Geen projectorkesten dit seizoen

Hou deze pagina in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen

Helaas gaan onze projectorkesten niet door in het seizoen 2020-2021. Dit heeft te maken met de onzekerheid rondom Covid-19. We zijn druk bezig met het ontwikkelen van alternatieven die wel kunnen plaatsvinden in tijden van Corona. Hou deze website in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen. 

Graag geven we getalenteerde muzikanten een zetje in de rug door ze een breder podium te bieden. Gevorderde amateurs kunnen daarom deelnemen aan een van onze projectorkesten: Phion HRFSTWND Orkest in harmoniebezetting (in het najaar) en de symfonische variant Phion Projectorkest (in het voorjaar). 

In deze projectorkesten kunnen amateurmuzikanten en professionals sámen doen waar ze beiden intens van genieten: de allermooiste muziek spelen. Zoals een van de voorgaande deelnemers al zei:

‘De sfeer was fantastisch. De musici doen je voelen alsof je er elke dag zit.’

 

De Educatienieuwsbrief

Ben je geïnteresseerd in onze projecten voor amateurmuzikanten of het basisonderwijs? Schrijf je dan in voor onze educatienieuwsbrief. Vol met de laatste nieuwtjes, maar ook leuke oefeningen en tips. Kies de interesse die bij jou past en meld je aan. Dan ben je altijd op de hoogte. 

Nieuwsbrief aanvraag

Neem gerust contact op

Team Educatie
Carlijn, Eva, Monique en Jolan
educatie@phion.nl 085-023 08 00