1. Educatie

Educatie

De kracht van symfonische muziek

Educatie bij Phion

Meedoen, ervaren en zelf muziek maken met de musici van het orkest: dát is educatie bij Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel. Als symfonieorkest van Gelderland en Overijssel willen we zoveel mogelijk kinderen en volwassenen de schoonheid en kracht van symfonische muziek laten ervaren, op een manier die blijvende indruk maakt. Onze doelgroepen zijn zeer divers; van scholieren tot amateurmuzikanten en van studenten tot 55-plussers. Voor elke doelgroep maken we projecten en lesmateriaal op maat. Op deze manier ondersteunen we talentontwikkeling en delen we onze passie voor muziek met jou en vele anderen. Nieuwsgierig naar onze projecten? Klik voor meer informatie op onderstaande blokken of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Projecten op maat voor

Ons lesmateriaal

Interactief, creatief en een tintje klassiek. Er is basislesmateriaal ter voorbereiding op je bezoek aan het orkest, maar ook energizers en lessen over het symfonieorkest. Ook is er extra lesmateriaal met muzieklessen om te geven in de klas.

Neem snel een kijkje!

De educatienieuwsbrief

Ben je geïnteresseerd in onze projecten voor amateurmuzikanten of het basisonderwijs? Schrijf je dan in voor onze educatienieuwsbrief. Vol met de laatste nieuwtjes, maar ook leuke oefeningen en tips. Kies de interesse die bij jou past en meld je aan. Dan ben je altijd op de hoogte.

nieuwsbrief aanvraag

Neem gerust contact op

Team Educatie
Eva, Carlijn en Monique
educatie@phion.nl 085-023 08 00