1. Alles over educatie

Alles over educatie

Onze visie, nieuws en meer

Alles over educatie bij Phion

Meedoen, ervaren en zelf muziek maken met de musici van het orkest: dát is muziekeducatie bij Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel. Graag delen we onze passie, kennis en ervaringen op het gebied van educatie en talentontwikkeling. Lees op deze pagina meer over onze visie, nieuws en tips op het gebied van muziekeducatie.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via de Facebookpagina van onze afdeling Educatie: specifiek voor iedereen met belangstelling voor muziekonderwijs en talentontwikkeling.

Word Phionier

Kom met je school twee keer per jaar naar Phion en word Phionier! Als Phionier ontvang je € 0,50 korting per leerling op een schoolconcert, en een gratis inlogcode om een schooljaar lang al ons digitale lesmateriaal te gebruiken.

Meer informatie

Onze visie op muziekeducatie

Kennismaking, sleutelervaring, talentontwikkeling en verbinding

Dat zijn de kernwaarden van ons educatieprogramma. Phion wil mensen intensieve muzikale ervaringen laten opdoen, waarbij ze de schoonheid en kracht van symfonische muziek ervaren. Op een manier die blijvende indruk maakt, die hen aanspreekt, die ze actief betrekt en van hoge kwaliteit is.

Lees hier meer

Spreekbeurt, presentatie of pitch over het orkest

Wil je een spreekbeurt, presentatie of pitch geven over het orkest? Kijk dan op deze pagina voor allerlei informatie en leuke weetjes over het orkest.

Informatie over het orkest 

De Educatienieuwsbrief

Ben je geïnteresseerd in onze projecten voor amateurmuzikanten of het basisonderwijs? Schrijf je dan in voor onze educatienieuwsbrief. Vol met de laatste nieuwtjes, maar ook leuke oefeningen en tips. Kies de interesse die bij jou past en meld je aan. Dan ben je altijd op de hoogte. 

Nieuwsbrief aanvraag

Neem gerust contact op

Team Educatie
Carlijn, Eva, Monique en Jolan
educatie@phion.nl 085-0230260