1. Lesmateriaal

Lesmateriaal

Interactief en creatief mét klassieke muziek

Toegankelijk lesmateriaal

Wij vinden het belangrijk om leerlingen kennis te laten maken met het symfonieorkest. Of dit nu is door een bezoek te brengen aan het orkest of door een muziekles in de klas te volgen. Daarom bieden wij muzikaal lesmateriaal aan, die voldoen aan de kerndoelen van het SLO. Deze zijn opgesteld door het ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap.

Er is basislesmateriaal waarin je lessen vindt ter voorbereiding op je bezoek aan het orkest, maar ook energizers en lessen over het symfonieorkest. Ook is er extra lesmateriaal ontwikkeld met muzieklessen om te geven in de klas.

Neem eens een kijkje hieronder en schroom niet om bij vragen contact op te nemen.

Ons LessonUp leskanaal is mede mogelijk gemaakt door het Heersinkfonds.

Lesson Up

Om meer wegwijs te worden in ons leskanaal hebben we een gebruiksaanwijzing gemaakt, waarbij je stap voor stap wordt uitgelegd hoe je de leukste lessen in ons leskanaal vindt! 

Naar de gebruiksaanwijzing       

De educatienieuwsbrief

Ben je geïnteresseerd in onze projecten voor amateurmuzikanten of het basisonderwijs? Schrijf je dan in voor onze educatienieuwsbrief. Vol met de laatste nieuwtjes, maar ook leuke oefeningen en tips. Kies de interesse die bij jou past en meld je aan. Dan ben je altijd op de hoogte. 

Nieuwsbrief aanvraag

Neem gerust contact op

Team Educatie
Eva, Carlijn en Monique
educatie@phion.nl 085-023 08 00