1. Familieconcerten

Familieconcerten

Spannend, lief en avontuurlijk

Op ontdekking bij Phion

Zie je het voor je? Een muzikale ontdekkingsreis… speciaal voor kinderen. Dat zijn de familievoorstellingen van Phion. Heerlijk samen met je kinderen of kleinkinderen genieten van klassieke muziek. Je fantasie wordt geprikkeld door de mooie verhalen en sprookjes die tot leven komen. Soms spannend, lief of avontuurlijk, en altijd met een grote lach.

Kleine Neptunus

November 2023

Als zoon van Grote Neptunus, de heerser van de zee, wil Kleine Neptunus graag net zo groot als zijn vader zijn. Hij wil dezelfde dingen doen en mogen, maar als hij de drietand van Grote Neptunus inpikt, komt hij erachter dat dat niet zo makkelijk is. Het is de aanleiding voor de confrontatie van Kleine Neptunus met zichzelf, zijn vader én met de andere bewoners van de zee. Phion maakte deze beeldende muziektheatervoorstelling in samenwerking met poppentheater Gnaffel. 

lees meer

Robin Hood

03.02.2024 - 14.04.2024

Een betoverend, muzikaal theaterspektakel voor de hele familie

Bij Phion en Theater Sonnevanck komen de verhalen van volksheld Robin Hood opnieuw tot leven in een nieuwe, avontuurlijke tekst van Ilse Warringa. Een compleet orkest bestaande uit 45 musici, zorgt voor een indrukwekkende muzikale ervaring. Samen met een groep acteurs van Theater Sonnevanck én de duizelingwekkende decors van Dieuweke van Reij wordt Robin Hood een theatrale belevenis waarbij je ogen en oren te kort komt!

lees meer

Blijf op de hoogte

Concertinformatie, de laatste nieuwtjes, leuke acties en muziekachtergronden. Je leest het allemaal in de maandelijkse nieuwsbrief van Phion. Meld je nu aan, dan ben je altijd op de hoogte.

Nieuwsbrief aanvraag