1. Familieconcerten

Familieconcerten

Spannend, lief en avontuurlijk

Op ontdekking bij Phion

Zie je het voor je? Een muzikale ontdekkingsreis… speciaal voor kinderen. Dat zijn de familievoorstellingen van Phion. Heerlijk samen met je kinderen of kleinkinderen genieten van klassieke muziek. Je fantasie wordt geprikkeld door de mooie verhalen en sprookjes die tot leven komen. Soms spannend, lief of avontuurlijk, en altijd met een grote lach.

Hans en Grietje 4+

17.10.2020 - 10.01.2021

Wie heeft er als kind niet gedroomd van een huis van snoep? Of nagels gebeten van spanning of Hans en Grietje de weg naar huis wel zouden vinden? Met diverse kinderliedjes en herkenbare volkswijsjes zorgen Hans en Grietje samen met vijf houtblazers voor een feest vol fantasie en verbeelding voor jong en oud!

Lees meer

De liefste wens

24.01.2021

Let op: voorlopige programmering
Op een dag zitten alle dieren in het bos bij elkaar en vertellen ze wat hun liefste wens is. De eekhoorn vertelt zijn wens als laatste: een lied maken voor iedereen. En hij maakt het ook! Voordat iedereen weer naar huis gaat, zingen alle dieren het samen. Een muzikaal en herkenbaar verhaal van Toon Tellegen. Over onze wensen, grote dromen en diepe verlangens. Voor iedereen van 6 tot 106. Wat is jouw liefste wens?

Lees meer

net FF anders 6+

dit concert is inmiddels geweest

Iedereen vindt jouw nieuwe rode schoenen vet lelijk, maar jij doet ze toch aan naar school… Ben je dan een held? Dacht het wel! Net FF anders is net FF goed. Acteur en verteller Joep Onderdelinden schreef een aantal verhalen en komische gedichtjes over zijn oma, over honden, over zichzelf en over nog vele anderen; allemaal helden die net FF anders zijn. De strijkers van Phion laten ontroerende, vrolijke en spannende muziek klinken van twee muzikale helden: Mozart en Sjostakovitsj. Zij waren ook net FF anders; vreemde eenden in hun tijd. Kom je alle helden ontdekken?

Blijf op de hoogte

Concertinformatie, de laatste nieuwtjes, leuke acties en muziekachtergronden. Je leest het allemaal in de maandelijkse nieuwsbrief van Phion. Meld je nu aan, dan ben je altijd op de hoogte.

Nieuwsbrief aanvraag