1. Familieconcerten

Familieconcerten

Spannend, lief en avontuurlijk

Op ontdekking bij Phion

Zie je het voor je? Een muzikale ontdekkingsreis… speciaal voor kinderen. Dat zijn de familievoorstellingen van Phion. Heerlijk samen met je kinderen of kleinkinderen genieten van klassieke muziek. Je fantasie wordt geprikkeld door de mooie verhalen en sprookjes die tot leven komen. Soms spannend, lief of avontuurlijk, en altijd met een grote lach.

Complete ontdekkingsreis

En de ontdekkingsreis gaat nog even door voor of na het concert met leuke kinderactiviteiten in de foyer van het theater of de concertzaal. De activiteiten wisselen regelmatig.

Kijk bij jouw concert om te zien welke activiteiten er zijn.

Hans en Grietje 4+

17.10.2020 - 10.01.2021

Wie heeft er als kind niet gedroomd van een huis van snoep? Of nagels gebeten van spanning of Hans en Grietje de weg naar huis wel zouden vinden? Met diverse kinderliedjes en herkenbare volkswijsjes zorgen Hans en Grietje samen met vijf houtblazers voor een feest vol fantasie en verbeelding voor jong en oud!

Lees meer

De Vuurvogel 6+

29.11.2020 - 29.11.2020

Een spannend sprookje op de kleurrijke muziek van Stravinsky’s ballet. Het gaat over een dappere kleine prins, dertien prinsessen, een kwaadaardige tovenaar en de geheimzinnige vuurvogel. Cabaretier en acteur Joep Onderdelinden kruipt in de huid van alle figuren en maakt er een levendig en bont schouwspel van. Kom je kijken en luisteren hoe dit sprookje afloopt?

Lees meer

De liefste wens

24.01.2021

Op een dag zitten alle dieren in het bos bij elkaar en vertellen ze wat hun liefste wens is. De eekhoorn vertelt zijn wens als laatste: een lied maken voor iedereen. En hij maakt het ook! Voordat iedereen weer naar huis gaat, zingen alle dieren het samen. Een muzikaal en herkenbaar verhaal van Toon Tellegen. Over onze wensen, grote dromen en diepe verlangens. Voor iedereen van 6 tot 106. Wat is jouw liefste wens?

Lees meer

Blijf op de hoogte

Concertinformatie, de laatste nieuwtjes, leuke acties en muziekachtergronden. Je leest het allemaal in de maandelijkse nieuwsbrief van Phion. Meld je nu aan, dan ben je altijd op de hoogte.

Nieuwsbrief aanvraag