1. Andere manieren van steunen

Andere manieren van steunen

Een cultureel kloppend hart

Een cultureel kloppend hart

Als het orkest van Gelderland & Overijssel willen wij voor zoveel mogelijk mensen van betekenis zijn met live symfonische muziek. Het is onze liefde voor de muziek en ons vak, die wij vol passie willen delen met zo veel mogelijk mensen. Zowel in de concertzaal als daarbuiten. In het verwezenlijken van die passie kunnen wij je hulp goed gebruiken. Zeker in deze onzekere tijd waarin de culturele sector voor flinke uitdagingen staat.  Naast de mogelijkheden via de Stichting Vrienden van Phion zijn er ook andere, bijzondere en persoonlijke manieren om bij te dragen aan de ontwikkeling van Phion.

Fonds op Naam

Jong talent de mogelijkheid geven het podium te betreden. Kinderen kennis laten maken met live klassieke muziek. Of de klank van het orkest versterken door een nieuw instrument helpen aankopen. Het zijn slecht een paar voorbeelden waar uw bijdrage aan besteed kan worden bij een Fonds op Naam. Bij deze vorm van schenken bepaalt u namelijk waaraan jouw bijdrage wordt besteed. Ook kunt u de naam van het fonds zelf kiezen. Dat weerspiegelt de hoge betrokkenheid van de gevers. We zorgen er dan ook voor dat u nauw betrokken blijft bij de besteding van uw bijdrage.

U kunt een Fonds op Naam instellen vanaf € 50.000,-.

Schenken

Uw schenking  is voor 125% fiscaal aftrekbaar. Sinds 2014 kan een periodieke schenking eenvoudig, zonder tussenkomst van een notaris, worden vastgelegd door de ‘Overeenkomst periodieke schenking’ van de belastingdienst. U kunt de overeenkomst hier downloaden.

Nalaten aan Phion

Voelt u zich verbonden met Phion en wilt u uw liefde voor muziek doorgeven? Neem ons orkest dan op in uw testament. Dankzij uw nalatenschap kunnen wij bouwen aan meesterschap, talentontwikkeling, maatschappelijke projecten, educatieve voorstellingen en bijzondere samenwerkingsprojecten. Zo helpt u ons te blijven groeien en ontwikkelen en geeft u ons unieke orkest een mooie toekomst.

Nalaten aan Phion kan middels een testament, opgemaakt door een notaris. Bij het notarieel vastleggen van uw testament kunt u Phion een legaat, een erfstelling of een Fonds op Naam toekennen. Neem voor meer informatie contact met ons op of bekijk onze brochure.

Eenmalige bijdrage

Steun Phion door een kaartje te kopen voor een concert of door een gift, maar vooral door cultuur verder uit te dragen en te genieten van alle mooie concerten en voorstellingen die er zijn.

Cadeaubijdrage

Viert u een verjaardag, een trouwdag of neemt u afscheid van uw werk? Er zijn veel feestelijke gebeurtenissen waarbij u de vraag zult krijgen wat je gasten cadeau kunnen geven. Ook hierbij kunt u denken aan een gift aan Phion. Wij zorgen ervoor dat u informatie krijgt om aan uw gasten te geven en denken graag mee over de besteding.

Culturele Anbi Stichting Phion Fonds

De Stichting Phion Fonds heeft de Culturele ANBI Status (Algemeen Nut Beogende Instelling) Klik hier naar het formulier voor de publicatieplicht. Bekijk het jaarverslag

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de verschillende manieren van schenken of heeft u nog specifieke vragen? Neem dan gerust contact op met Melanie Jansen via relatiebeheer@phion.nl