1. Basisonderwijs
Letter-B

Basisonderwijs

Ontdek de magie van het orkest

Meedoen, ervaren en samen muziek maken met de musici van het orkest. Dat is waar het in de projecten voor het basisonderwijs om draait. Een ontmoeting met Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel is een kennismaking met een nieuwe muzikale wereld waarbij je blijvende indrukken opdoet. Bij elk project ontvang je aansprekend, digitaal lesmateriaal dat voldoet aan de kerndoelen kunstzinnige oriëntatie. 

De grote schoolconcerten spelen we in een concert- of theaterzaal in verschillende steden in Gelderland en Overijssel. Voor een sfeerimpressie kun je hier de terugblik van het concert Uilskuiken bekijken. Of neem eens een kijkje in onze brochure voor het basisonderwijs.

Is jouw klas nog te jong of is de reistijd te ver naar de concertzaal? Er zijn verschillende interactieve programma's die we ook aanbieden op school of bij jouw theater in de buurt. Voor welk project je ook kiest, reken op verwondering, verbazing en enthousiaste gezichten bij de kinderen. 

Projecten

De Educatienieuwsbrief

Ben je geïnteresseerd in onze projecten voor amateurmuzikanten of het basisonderwijs? Schrijf je dan in voor onze educatienieuwsbrief. Vol met de laatste nieuwtjes, maar ook leuke oefeningen en tips. Kies de interesse die bij jou past en meld je aan. Dan ben je altijd op de hoogte. 

Nieuwsbrief aanvraag

Neem gerust contact op

Team Educatie
Carlijn, Eva, Monique en Jolan
educatie@phion.nl 085-0230260