1. Basisonderwijs
Letter-B

Basisonderwijs

Ontdek de magie van het orkest

Meedoen, ervaren en samen muziek maken met de musici van het orkest. Dat is waar het in de projecten voor het basisonderwijs om draait. Een ontmoeting met Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel is een kennismaking met een nieuwe muzikale wereld waarbij je blijvende indrukken opdoet. Bij elk project ontvang je aansprekend, digitaal lesmateriaal dat voldoet aan de kerndoelen kunstzinnige oriëntatie.

Brochure schooljaar 2024/2025

De nieuwe Phion brochure met daarin het programma voor komend schooljaar valt binnenkort bij de scholen op de mat. De grote schoolconcerten spelen we in een concert- of theaterzaal in verschillende steden in Gelderland en Overijssel. Voor een sfeerimpressie kun je hier de terugblik van het concert Kleine Neptunus bekijken. 

Is jouw klas nog te jong of is de reistijd te ver naar de concertzaal? Er zijn verschillende interactieve programma's die we ook aanbieden op school of bij jouw theater in de buurt. Voor welk project je ook kiest, reken op verwondering, verbazing en enthousiaste gezichten bij de kinderen. 

Projecten

Ons lesmateriaal

Interactief, creatief en een tintje klassiek. Er is basislesmateriaal ter voorbereiding op je bezoek aan het orkest, maar ook energizers en lessen over het symfonieorkest. Ook is er extra lesmateriaal met muzieklessen om te geven in de klas.

Neem snel een kijkje!

De educatienieuwsbrief

Ben je geïnteresseerd in onze projecten voor amateurmuzikanten of het basisonderwijs? Schrijf je dan in voor onze educatienieuwsbrief. Vol met de laatste nieuwtjes, maar ook leuke oefeningen en tips. Kies de interesse die bij jou past en meld je aan. Dan ben je altijd op de hoogte.

nieuwsbrief aanvraag

Neem gerust contact op

Team Educatie
Eva, Carlijn en Monique
educatie@phion.nl 085-023 08 00