1. Openluchtconcert De Wilmersberg

Openluchtconcert

Concertinformatie

Ga naar bestellen

Ga naar bestellen

  • John Philip Sousa Stars and stripes forever
  • Bernstein Three Dance Episodes uit ‘On the Town’
  • Gershwin Rhapsody in blue (1942 version)
  • Copland Delen uit Dance episodes from Rodeo
  • Copland Fanfare for the Common Man
  • Gershwin Ouverture Girl Crazy
  • Weill Diverse songs
  • Ellen ten Damme Padam (arr. R. Bosman)

Openluchtconcert de Wilmersberg

Op 28 augustus 2022 kun je op Landgoed De Wilmersberg genieten van een spectaculair programma van Phion met de jonge pianist Ramon van Engelenhoven en zangeres Ellen ten Damme*.

*Ellen ten Damme vervangt zangeres Romy Monteiro die wegens een blessure het concert heeft moeten afzeggen. Het programma is eveneens aangepast.

Feestelijk en zomers programma

In een feestelijk en zomers programma brengt zangeres Ellen ten Damme muziek van componist Kurt Weill. Zijn aanstekelijke stijl die het midden hield tussen klassiek, jazz en schlager scoorde menig hit. Ellen ten Damme, die de muziek van Weill als geen ander kent, zal ook nog eigen werk ten gehore brengen.

Phion komt deze middag verder in Amerikaanse sferen waarin klassieke en populaire muziek samenkomen. Het publiek wordt meegenomen naar de Ballroom van de Roaring 20s, een uitbundige Fancy Fair, het entertainment van Las Vegas en de grootste successen van Broadway. Het orkest speelt muziek van o.a. Bernstein, Gershwin en Copland. 

​Programma

13.30 uur - Ontvangst
14.30 uur - Aanvang Concert
15.30 uur - Pauze met High Wine
16.00 uur - Vervolg concert
17.00 uur - Naborrel met High Wine
18.00 uur - Einde

Partners van het concert 2022: KPMG, Cerriva, ABN Amro Mees Pierson, Apollo Sociëteit, Phion orkest, Agfra Holding, Schildersbedrijf Gebr. van der Geest, BidStaete, Rabobank Twente, Demcon, De Jong & Laan, Damsté, Hanos, Grolsch, FLOW people, Hooijer Groep, Sahai Financiële Diensten

Combineer het concert met een overnachting.

Landgoed De Wilmersberg heeft nog enkele kamers beschikbaar voor dit weekend. Het 3-daagse arrangement kunt u reserveren vanaf Euro 374,-, het 2-daagse arrangement vanaf Euro 224.50 (alleen te reserveren op zondag). Voor meer informatie en reserveringen kunt u bellen met de afdeling reserveringen van Landgoed De Wilmersberg: 0541-585557.

Dit vind je misschien ook leuk