1. Programma 2023-2024

Start verkoop seizoen 2023-2024

Gepubliceerd op 30.03.2023

Nieuws

Met enorm veel plezier en trots presenteren wij ons nieuwe programma voor het seizoen 2023- 2024! Een prachtig aanbod vol magische momenten dat bol staat van talentvolle solisten, topdirigenten, bijzondere samenwerkingen en muzikale avonturen.

Onze series

Vertrouwde geluiden en muzikale avonturen

Uiteraard hebben we ook weer mooie series samengesteld, zodat je een jaar lang voordelig kunt genieten van de allermooiste concerten.
Wil je als echte liefhebber niets missen of kun je niet kiezen? Boek dan onze series Groot Klassiek. Kies je liever voor bekende meesterwerken, dan is de serie Vertrouwd Klassiek misschien iets voor jou. Of ga je met ons mee op avontuur? Kies dan voor de gelijknamige serie. Uiteraard zijn alle concerten ook los te bestellen.

De verkoop van het nieuwe seizoen start op donderdag 30 maart.

Highlights

Als Beethovenliefhebber kun je je hart ophalen met ál zijn symfonieën in drie weken. Dompel jezelf onder in het leven en werk van deze iconische componist tijdens het ‘Phion pakt alles Beethoven-festival’.

Of laat je meeslepen door het bijzondere levensverhaal van Maria Callas. Niemand minder dan Francis van Broekhuizen neemt je mee op een muzikale reis door het leven van een van de beroemdste operazangeressen van de afgelopen honderd jaar.

Geniet van erkende toptalenten zoals Thomas Beijer, Liza Ferschtman en Véronique Gens. Of kom met de hele familie naar het muzikale theaterspektakel over Robin Hood en zijn vrijbuiters.

Dit, en nog veel meer in een seizoen om naar uit te kijken!