1. 2425 - Zwolle - Klassiek in De Spiegel
Zwolle

Klassiek in De Spiegel

Een serie betoverende concerten

De serie

Kies voor een serie van 4, 5 of 6 concerten!

Phion heeft weer een mooi nieuw programma voor je! Met de 40ste van Mozart en Mahler 4 onder leiding van onze chef-dirigent Alexei Ogrintchouk. Schrijver Arthur Japin presenteert zijn favoriete muziek, waaronder Petroesjka van Stravinsky. Nathalia Milstein speelt het Tweede pianoconcert van Brahms en Laetitia Gerards zingt in een door Francis van Broekhuizen gepresenteerd Frans Nieuwjaarsprogramma. We sluiten het jaar af met Bach en een spetterende Water Music van Händel. We heten je heel graag welkom!

Onder leiding van chef-dirigent Alexei Ogrintchouk opent in Zwolle het eerste concert met een programma dat bekende, zeldzame en nieuwe muziek omvat. De geliefde Symfonie nr. 40 van Mozart en solisten Miguel da Silva en Olivier Patey die zich passioneel inzetten voor het onterecht vergeten Concert voor altviool en klarinet van Bruch. De avond begint met een speciaal voor Phion geschreven opdrachtcompositie van Bram Kortekaas. In het tweede concert staat schrijver Arthur Japin centraal. Hij deelt zijn fascinatie voor muziek in een literair-muzikale avond. Kerst vieren we met een ontroerend mooie uitvoering van Mahlers Symfonie nr. 4 en we luiden het nieuwe jaar in met Francis van Broekhuizen en Laetitia Gerards in een programma vol melodieën uit opera, concert en schitterende Franse chansons.
Nathalia Milstein schittert in het Tweede Pianoconcert van Brahms en sluiten het seizoen af met muziek van Bach en Händel en zijn Water Music.

Op de website van Zwolse theaters kun je jouw eigen serie samenstellen! Kies voor 4, 5 of 6 van jouw favoriete concerten en geniet met seriekorting!

Bestel je serie

En geniet van tot wel 30% korting!

Beschikbare rangen:
Serie bestellen

Concerten in deze serie: