1. Dudok Arnhem x Phion Valentijnsconcert

Dudok Arnhem x Phion Valentijnsconcert

Concertinformatie

Ga naar bestellen

Ga naar bestellen


Dudok Arnhem en Phion verleiden deze valentijn met muziek en een high wine

Phion en Dudok Arnhem richten zondag 12 februari hun pijlen op de harten van verliefde stellen in Arnhem en omstreken. 25 stellen kunnen in de middag, tijdens het event ‘Dudok Arnhem x Phion Valentijnsconcert’, genieten van een uitgebreide high wine met smaakvolle gerechten. Dit onder het genot van romantische muziek gespeeld door Trio Borromeo, een ensemble bestaande uit drie topmusici van Phion. Een exclusieve ervaring voor iedereen die opzoek is naar romantiek.

Phion vindt het belangrijk om muziek dichtbij te brengen; zowel binnen als buiten de concertzalen. Daarbij is de samenwerking met Dudok, een begrip in de Arnhemse horeca, al een aantal jaar van vaste waarde voor Phion. Zo speelde Phion er al eerder tijdens het evenement Muziek bij de Buren en was afgelopen Valentijn het ensemble Contrabasta te gast. Met deze high wine, hopen Phion en Dudok de gasten te verleiden met lekker eten en de schoonheid van klassieke muziek.

Trio Borromeo

Alexej Pevzner (viool), Meintje de Roest (altviool) en Inge Grevink (cello) vormen samen Trio Borromeo. Phion is de thuisbasis. Hier spelen zij aan de eerste lessenaars. Violist Alexej Pevzner is tweede concertmeester, Meintje de Roest aanvoerder altviool en Inge Grevink plaatsvervangend aanvoerder cello. Daarnaast zijn de musici zeer actief in de kamermuziek en als gastspelers bij vele orkesten en ensembles in Nederland.