Trio Borromeo

Trio Borromeo

Alexej Pevzner (viool), Meintje de Roest (altviool) en Inge Grevink (cello) vormen samen Trio Borromeo. Phion is onze thuisbasis. Hier spelen wij aan de eerste lessenaars. Violist Alexej Pevzner is tweede concertmeester, Meintje de Roest aanvoerder altviool en Inge Grevink plaatsvervangend aanvoerder cello. Daarnaast zijn wij zeer actief in de kamermuziek en als gastspelers bij vele orkesten en ensembles in Nederland.

Of we nu spelen in een huiskamer, museum of concertzaal, de intimiteit en het plezier van het maken van kamermuziek staan bij Trio Borromeo centraal. Samen duiken we de muziek in en delen we onze ontdekkingen met publiek.

Het strijktrio is klein in bezetting, maar groots in mogelijkheden. Met Trio Borromeo houden wij de rijke verhalen uit de klassieke muziek springlevend. Onze naam is afgeleid van de Borromeïsche Ringen; drie ringen die zo met elkaar verbonden zijn dat bij verwijdering van één ring de andere twee uit elkaar vallen. Tijdens een concert gaat het om verbinding tussen musici, publiek en componist. Elke schakel is onmisbaar. Het is de muziek die ons samenbrengt en onze missie deze vol overtuiging over te brengen.

Voor een voorproefje klik hier

Meer informatie over ons trio en de aankomende concerten vind je op www.trioborromeo.nl