1. Prisma Ensemble
Prisma Ensemble

Prisma Ensemble

Workshops op maat door het Prisma Ensemble, bestaande uit Aimée Broeders (viool 1), Eva Bengtsson (viool 2), Marieke Wenink (altviool) en Joke den Heijer (violoncello).

De passie voor muziek van het ensemble reikt verder dan  de concertzaal alleen. Dat muziek meer teweegbrengt dan 1000 woorden en van grote betekenis is voor ons maatschappelijk leven beweegt Prisma om muziek in te zetten als  middel, als voorbeeld en inspiratiebron om de wereld om ons heen in beweging te brengen en jou nieuwe inzichten te geven.

Vanuit die overtuiging geeft het Prisma ensemble workshops op maat voor iedere denkbare organisatie of team.

Muziek is de sleutel naar je emoties en gevoelens en tevens het startpunt van de workshop.

Door middel van de  live gespeelde pareltjes uit de strijkkwartet literatuur maakt het Prisma Ensemble de weg vrij om met actuele thema’s in jouw organisatie aan de slag te gaan. Denk aan thema’s als samenwerken, luisteren zonder oordeel, communicatie, vitaal leiderschap, focus en concentratie, respect en vertrouwen. In deze interactieve workshop word je verrast en uitgedaagd om niet alleen te luisteren, maar vooral actief deel te nemen.

Muziek inspireert, motiveert en brengt ons  dichter bij onze gevoelens . Vanuit die gedachte schept deze workshop de ruimte om fris en met nieuwe inzichten naar jezelf, je collega’s en je organisatie te kijken.

Laat je verrassen door DE KRACHT VAN MUZIEK, ADEMBENEMEND DICHTBIJ