1. Het Gelders blaaskwintet
Het Gelders blaaskwintet
Ensemble

Het Gelders blaaskwintet

 

‘Met en voor het publiek’, dat kenmerkt Het Gelders blaaskwintet, opgericht in 2007 bestaande uit Kirsten Jeurissen (hoorn), Bram Kreeftmeijer (hobo), Mette Laugs (fagot), Egbert Jan Louwerse (fluit), en Irene Teepe (klarinet). De rode draad van het kwintet is om een hoogwaardig muzikaal eindproduct neer te zetten waar het speelplezier vanaf spat! Het Gelders blaaskwintet biedt naast concerten ook de workshops  ‘Leiderschap’ en ‘Oordeelvrij luisteren’ aan. Naast deze workshops kunt u het kwintet ook inhuren voor concerten, educatie, evenementen, seminars, feesten, begrafenissen of anderszins.

Inmiddels heeft het ensemble een zeer gevarieerd repertoire opgebouwd met ontroerende, prikkelende, vrolijke, maar ook verrassende muziek. Van Sweelinck en Danzi via Brahms naar Lygeti en Piazolla. Het programma is in overleg naar uw smaak en wensen in te richten.
Concerten zijn inmiddels gegeven voor alle denkbare doelgroepen, zoals kinderen, studenten, slechtzienden, managers, ambachtslieden, jarigen, ouderen, wandelaars en overige muziekliefhebbers. Door middel van de energieke manier van spelen en levendige manier van vertellen over de stukken en persoonlijke ervaringen, geeft het ensemble u een bijzonder kijkje in de muzikale keuken.

Het Gelders blaaskwintet biedt diverse workshops aan, onder andere de workshops  ‘Leiderschap’ en ‘Oordeelvrij luisteren’.