1. Nieuwe RVT leden Phion

Nieuwe RVT leden Phion

Gepubliceerd op 23.11.2023

Nieuws

Wij zijn verheugd dat twee nieuwe leden zijn toegetreden tot de Raad van Toezicht en heten Inge Grimm en Joost Diepenmaat van harte welkom. Hiermee is de Raad weer op sterkte na het vertrek van Annet de Lange en later dit jaar Lars Kamphuis, beiden in verband met het einde van hun zittingstermijn.

Joost Diepenmaat

Joost Diepenmaat heeft als co-founder en COO van Moneybird jarenlang ervaring in het ontwikkelen van organisaties. Dagelijks werkt hij aan het uitbouwen van een team dat landelijk impact maakt. Naast kennis over financiën brengt hij ook veel passie voor muziek mee. Als hoornist is Joost actief geweest bij diverse amateurorkesten in de regio Twente. ‘Ik kijk ernaar uit een duurzame bijdrage te leveren aan de culturele sector in Oost-Nederland’, aldus Joost Diepenmaat.

Inge Grimm

Als voorzitter van het College van Bestuur van Hogeschool Windesheim en lid van diverse Raden van Toezicht brengt Inge Grimm veel bestuurlijke ervaring mee. Tevens heeft ze als lid van de Economic Board Zwolle een groot netwerk in deze regio. “Levende symfonisch muziek verrijkt ons landsdeel en ik vind het belangrijk dat dit gewaarborgd is voor de volgende generaties. Daar zet ik mij graag voor in.”, aldus Inge Grimm.

Mark Boumans, voorzitter van de Raad van Toezicht van Phion; “Wij zijn blij met de toetreding van Inge en Joost tot onze Raad van Toezicht. Hiermee zijn de profielen ondernemerschap en bestuur goed ingevuld en zijn we als Raad goed geëquipeerd voor de vraagstukken waar Phion komende jaren mee te maken krijgt.”