1. Nalaten aan cultuur

Nalaten aan cultuur

Gepubliceerd op 12.10.2023

Nieuws

Jaarlijks organiseert de Stichting Nalaten aan Cultuur een campagneweek waarbij er landelijk extra aandacht is voor nalaten aan culturele instellingen. Dit jaar loopt de Week van Nalaten voor Cultuur van 30 oktober t/m 5 november.

Nalaten aan goede doelen is een steeds vaker voorkomende vorm van geven. Ook binnen de culturele sector is hier nu meer aandacht voor. Een 50-tal culturele instellingen hebben de handen ineengeslagen om mensen via de Stichting Nalaten aan Cultuur bewust te maken van de mogelijkheid tot het opnemen van een culturele instelling in een testament. Ook Phion is sinds kort partner van dit platform.

Waarom nalaten aan een culturele instelling?

Cultuur is voor veel mensen een waardevol en inspirerend onderdeel van hun leven. Voor de een is dat muziek, voor de ander is dat beeldende kunst, theater of dans. Kunst maakt het leven interessant én is van grote waarde voor de samenleving. Het verbindt mensen zonder woorden.

Lees meer over nalaten aan cultuur 

Neem bij interesse ook eens een kijkje op de website nalaten-aan-cultuur.nl. Bij vragen over nalaten aan Phion of een persoonlijk en vrijblijvend advies, neem dan contact op Phion via: relatiebeheer@phion.nl.