Paradiso! Een voorstelling van Introdans, Theater Oostpool, Musis & Stadstheater en Phion

Gepubliceerd op 01.12.2022

Nieuws

GEZOCHT: jongeren tussen de 15 en 30  jaar. Heb je altijd al mee willen doen aan een professionele voorstelling met muziek, dans en theater? Dan is dit je kans! Paradiso! is een voorstelling door Introdans, Theater Oostpool, Musis & Stadstheater en Phion. We zoeken jongeren die met ons mee op avontuur willen gaan!

Paradiso!

Heb je een achtergrond in dans, hou je van theater of kun je goed een instrument bespelen? Lijkt het je leuk om eens met de professionals van Introdans, Oostpool en Phion te werken aan een grootschalige voorstelling? Dan zoeken wij jou!

Paradiso! wordt geregisseerd door Char Li Chung, de choreografie is van Adriaan Luteijn & Chantal de Vries, en dirigent / muzikaal leider is Joost Smeets. Samen met een grote groep jonge amateurspelers en -dansers en muzikanten creëren zij een hedendaagse vertaling van een van de bekendste boeken uit de wereldliteratuur: Paradiso uit Dante Alighieri's De Goddelijke Komedie. Voor de muzikale invulling wordt door Phion een gevorderd jongerenorkest (15 t/m 30 jaar) samengesteld.

Deelname is gratis!
De deadline is verstreken, je kunt je helaas niet meer aanmelden! Voor vragen, mail naar welkom@introdans.nl.

De audities zijn inmiddels afgerond en de repetities in volle gang.

Voorstellingen:

  • vrijdag 5 mei 2023 (13.00-22.00 uur);
  • zaterdag 6 mei 2023 (16.00-22.00 uur);
  • zondag 7 mei 2023 (11.00-18.00 uur).