1. De Generator match voor Phion en Sonnevanck: Melissa Glasbergen

De Generator match voor Phion en Sonnevanck: Melissa Glasbergen

Gepubliceerd op 09.12.2022

Nieuws

Culturele partners Toneelgroep Oostpool, Theater Sonnevanck, Introdans, Phion, De Nieuwe Oost, Musis en Stadstheater Arnhem, Stadsschouwburg en De Vereeniging Nijmegen en Zwolse Theaters sloegen in 2021 de handen ineen en startten met De Generator: een ontwikkelingstraject voor zakelijke talenten die hun carrière naar een hoger niveau willen tillen en de sector willen versterken. Voor Phion en Sonnevanck gaat Melissa Glasbergen aan de slag!

Melissa Glasbergen 

Melissa Glasbergen is zelfstandig ondernemer Kunst, Cultuur en Onderwijs. Ze gaat een jaar lang aan de slag bij Sonnevanck en Phion en krijgt een trainingsaanbod op maat, intervisie, een loopbaancoach en natuurlijk een heel netwerk. Het traject wordt begeleid door Schakel025 en Cultuur Academy.

De Generator

Een ontwikkelingstraject voor zakelijke talenten

Waar er in Nederland binnen de podiumkunstensector een fijnmazig netwerk is wat betreft de begeleiding van artistieke makers, is er een zichtbaar tekort aan begeleiding van aanstormend zakelijk leiders en creatief producenten, de zogenaamde ‘mogelijkmakers’.​ Om hier verandering in te brengen ontstond De Generator. lees meer

Generator Matchingsdag