Symphonic Broadway

Concertinformatie

Ga naar bestellen

Ga naar bestellen

  • Ivan Meylemans - dirigent
  • Francis van Broekhuizen - sopraan
  • Consensus Vocalis - koor

Broadway op de Oude Markt

Enschede wordt omgetoverd in een Broadway Show! Een all-star cast bestaande uit Phion en bekende zangers als o.a. Jamai Loman, Leona Philippo, Francis van Broekhuizen en het koor Consensus Vocalis vullen de Oude Markt in Enschede. Met fantastische songs uit verschillende Broadway musicals. Bereid je voor op Symphonic Broadway: een uniek en gratis toegankelijk concert in samenwerking door Phion, orkest van Gelderland & Overijssel, Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, en ArtEZ Conservatorium.

Maak je klaar voor bekende liedjes uit o.a. Aida, The Lion King, On the Town, Mamma Mia, Funny Girl, The Sound of Music en Jesus Christ Superstar. Symphonic Broadway staat onder leiding van dirigent Ivan Meylemans. Ook dit jaar zijn er verrassende soloacts van onder anderen Jamai Loman, Francis van Broekhuizen, Leona Philippo, Tessa Sunniva van Tol, Sanna van Koesveld en Consensus Vocalis. De avond wordt gepresenteerd door niemand minder dan Frits Sissing.

Vanaf 21.00 uur wordt de Oude Markt omgetoverd tot een echte Broadwayshow met de beste meezingers. Geniet gratis met ons mee van dit spektakel aan het begin van een prachtige zomer!

Met medewerking van

Mede mogelijk gemaakt door: