Vrienden
Vanuit de passie voor de muziek

Een hechte club van betrokken Vrienden

Het orkest heeft al jaren en hechte vriendengroep. Een groep zeer betrokken liefhebbers, die regelmatig concerten bezoekt maar daarnaast het orkest ondersteunt om extra activiteiten mogelijk te maken. Met een gedifferentieerde bijdrage maken zij het mogelijk dat ons orkest als culturele voorziening kan blijven bestaan. En dat bijzondere concerten en projecten kunnen worden gerealiseerd. Zo helpen de Vriendenbijdragen aan de verankering van ons orkest in de samenleving, en het verbeteren van het vestigingsklimaat in Gelderland en Overijssel.

Activiteiten 2020  - 2021

Vriendenrepetities 

Helaas heeft de activiteitencommissie moeten besluiten de 2 geplande Vriendenrepetities af te gelasten: 

  • 3 nov - Wayne Marshall dirigeert Gershwin & Bernstein - Wayne Marshall
    Musis Arnhem 
  • 17 nov - In zuidelijke sferen - Bas Wiegers
    Muziekcentrum Enschede

Vrienden die zich hadden aangemeld ontvangen hierover persoonlijk bericht. 

Word Vriend of Boezemvriend

Deel je onze passie voor de muziek en voel je je betrokken bij ons orkest? Word dan Vriend of BoezemVriend. Samen zorgen we er dan voor dat we ons publiek kunnen blijven ontroeren met de mooiste klassieke muziek.

Je bent al Vriend vanaf € 40,- per jaar. Je bent al Boezemvriend voor € 150,- per jaar. Eventueel samen met je partner. Een vriendschap is natuurlijk wederzijds. Wij nemen je dan ook graag mee naar de vele activiteiten die exclusief voor Vrienden en Boezemvrienden georganiseerd worden. Kom dichterbij!

Aanmelden als Vriend                Aanmelden als Boezemvriend

Blijf op de hoogte van VriendenNieuws

De laatste nieuwtjes, leuke vriendenactiviteiten, interviews en muziekachtergronden. Je leest het allemaal in de maandelijkse VriendenNieuws. Meld je aan als Vriend van Phion en je ontvangt de nieuwsbrief automatisch.

Nieuwsbrief Vrienden November