Mecenas van het orkest
Samen de muziek doorgeven

Symfonische muziek is tijdloos

Het is onze liefde voor de muziek en ons vak, die wij vol passie met je willen delen. De overweldigende live belevenis van een professioneel symfonieorkest en de grootsheid van de muziek. Dat is elke keer weer een ervaring die je meesleept en beroert. Geloof je ook, net als wij, dat live gespeelde symfonische muziek tijdloos is? Dat het mensen, jong en oud, kan verbinden en ontroeren? Help ons dan mee om dit uit te dragen en word mecenas. Zodat wij samen de muziek kunnen blijven doorgeven aan de generaties na ons. Wij zijn je meer dan dankbaar.

Voordelig schenken met een periodieke gift

Met een periodieke gift ondersteun je het orkest op een fiscaal aantrekkelijke manier. Phion is een door de overheid erkende Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Alle schenkingen zijn daarom fiscaal aftrekbaar. Een periodieke schenking van bijvoorbeeld € 1.000,- kost in het meest gunstige geval € 350,- netto per jaar, terwijl Phion hier voor de volle 100% van profiteert! Dankzij de nieuwe Geefwet zijn schenkingen tot € 5.000,- in de komende jaren zelfs voor 125% aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

Bijzonder veel dank

Ben je van plan jaarlijks minstens € 500,- aan het orkest te schenken? Dan bedanken wij je door middel van een bijzonder privilege, namelijk de Symfonische Tafel. Een jaarlijks terugkerend muzikaal diner op een bijzondere locatie. Je ontmoet daar onder andere enkele musici en natuurlijk ook andere muziekliefhebbers die net als het orkest ook ondersteunen.

Overeenkomst

Je kunt de periodieke schenking gemakkelijk laten vastleggen. Sinds 2014 kan dit zonder tussenkomst van notaris door middel van een overeenkomst periodieke schenking. Download de overeenkomst periodieke schenking. Vind je het toch fijner om de schenking door een notaris te laten vastleggen? Onze partner Dirkzwager Advocaten & Notarissen regelt dit graag voor je, geheel kosteloos.  

Beeld en geluid

Contact

Wij nodigen je van harte uit om je aan te sluiten bij onze kring van betrokken van mecenassen. Wil je meer weten over de privileges, de gunstige fiscale regeling of over andere mogelijkheden van schenken? Neem dan contact op met Melanie Jansen of Yvette Schafraad via 06 41 82 17 98 of 085-0230861 of mail naar relatiebeheer@phion.nl.