Eenmalige bijdrage
Wij kunnen je steun gebruiken

Een cultureel kloppend hart

In tijden waarin het coronavirus al onze levens flink beïnvloed blijft ons culturele hart kloppen. Sterker nog, het lijkt harder te kloppen dan ooit. Omdat we juist in deze situatie beseffen hoe ongelooflijk belangrijk cultuur is. Het kunnen spelen is voor onze musici van wezenlijk belang. Het delen van live symfonische muziek met ons publiek staat daarbij voorop. De musici en de mensen achter de schermen werken met een ongelofelijk drive om – binnen de geldende RIVM maatregelen – mooie, nieuwe initiatieven neer te zetten en prachtige programma’s te ontwikkelen. Al met al een flinke uitdaging, waar wij de steun van mensen met hetzelfde cultureel kloppende hart als de onze heel goed kunnen gebruiken. Hoe je ons kunt steunen? Door een kaartje te kopen voor een concert of door een gift, maar vooral door cultuur verder uit te dragen en te genieten van alle mooie concerten en voorstellingen die er zijn.

Dankjewel dat je ons helpt met een eenmalige bijdrage zodat wij vol passie kunnen blijven spelen. Je donatie maak je makkelijk en eenvoudig over via iDEAL.

Op donaties is geen retourrecht van toepassing vanwege een gift.

Doneer

Hopelijk heeft u begrip voor de administratieve kosten die gepaard gaan met een donatie.
Daarom stellen wij het zeer op prijs als u minimaal 10 euro wilt doneren.
Hartelijk dank voor uw begrip!

Betalen met iDeal

,

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over de verschillende manieren van schenken of heb je nog specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

mail ons

Melanie Jansen en Yvette Schafraad

Melanie Jansen en Yvette Schafraad helpen je graag verder. Bel naar 06 41 82 17 98 of 085-023 08 61 of mail naar relatiebeheer@phion.nl.