1. Andere manieren van schenken
Andere manieren van schenken
Symfonische muziek verankeren

Symfonische muziek verankeren

Wil je ook je blijk van waardering tonen en meehelpen om symfonische muziek te verankeren? Dat kan op verschillende manieren. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden die er zijn zodat je kunt kijken welke vorm van schenken het beste bij past.

Verschillende vormen van schenken

Fonds op Naam

Jong talent de mogelijkheid geven het podium te betreden. Kinderen kennis laten maken met live klassieke muziek. Of de klank van het orkest versterken door een nieuw instrument helpen aankopen. Het zijn slecht een paar voorbeelden waar jouw bijdrage aan besteed kan worden bij een Fonds op Naam. Bij deze vorm van schenken bepaal je namelijk waaraan jouw bijdrage wordt besteed. Ook kun je de naam van het fonds zelf kiezen. Bij veel fondsen zien we een hoge betrokkenheid van de gevers. We zorgen er dan ook voor dat je nauw betrokken blijft bij de besteding van je bijdrage. Je kunt een Fonds op Naam instellen vanaf € 50.000,-.

Begunstigde in je testament

Door Phion als begunstigde in je testament op te nemen, kun je het orkest blijven ondersteunen. Bij het notarieel vastleggen van je testament kun je Phion een legaat toekennen of (voor een gedeelte) tot erfgenaam benoemen. In een legaat kun je een bedrag aangeven, dat je aan het fonds hebt toebedacht. Maak je Phion erfgenaam? Dan krijgt het orkest een evenredig deel van je nalatenschap. Je notaris kan je adviseren hoe je jouw wensen het best kunt vastleggen en hoe je jouw bedoelingen het best kunt verwezenlijken.

Cadeaubijdrage

Vier je een verjaardag, een trouwdag of neem je afscheid van je werk? Er zijn veel feestelijke gebeurtenissen waarbij je de vraag zult krijgen wat je gasten jou cadeau kunnen geven. Je kunt hierbij ook denken aan een gift aan Phion. Wij zorgen ervoor dat je informatie krijgt om aan jouw gasten te geven en denken graag met je mee over de besteding.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over de verschillende manieren van schenken of heb je nog specifieke vragen? Neem dan gerust contact op met Melanie Jansen of Yvette Schafraad via relatiebeheer@phion.nl. Bellen kan uiteraard ook via 06 41 82 17 98 of 085-0230861.

contactgegevens