Word Phionier

Scholen met een speciale band

Word ook Phionier

Vind jij de muzikale ontwikkeling van je leerlingen belangrijk? En wil je ze graag meer sleutelervaringen bieden op muzikaal vlak? Word dan Phionier en ontdek samen met je leerlingen de wonderlijke muzikale wereld van Phion. Zo bouw je als school een speciale band op met Phion waarbij continuïteit in muzikale ervaringen centraal staan.

Voordelen voor Phioniers

Als Phionier geef je je muziekonderwijs een flinke boost! Je krijgt namelijk een heel jaar lang gratis toegang tot al het online lesmateriaal van Phion. Dit lesmateriaal is beschikbaar binnen LessonUp en is geschikt voor leerlingen in de onderbouw, middenbouw en bovenbouw. Door het volgen van de muzieklessen en het jaarlijks bezoeken van onze schoolconcerten ontstaat er een leerlijn met muzikale ervaringen. Zo kun je als leerkracht de schoolconcerten inbedden in het curriculum, waardoor er op een eenvoudige wijze een doorlopende leerlijn voor kleuters tot en met achtstegroepers ontstaat.

Naast toegang tot het digitale lesmateriaal ontvang je € 0,50 korting per leerling op het bezoek van een schoolconcert.

Zo makkelijk werkt Phionier worden

Kom als school minimaal twee maal per jaar naar Phion voor een schoolconcert. Dit mag een groep uit de middenbouw zijn én een groep uit de bovenbouw. Of meerdere groepen uit de midden- en bovenbouw, net wat past binnen het muzikale onderwijs wat op dat moment gevolgd wordt binnen de school. Bij je aanmelding voor de twee schoolconcerten meld je je gelijk gratis aan om Phionier te worden. En het mooie is, je ontvangt direct een leuke korting op de schoolconcerten.

Makkelijk toch?

De voordelen op rij

• een jaar lang gratis toegang tot ons leskanaal
• korting van € 0,50 p.p. op bezoek schoolconcert
• continuïteit in muzikale ontwikkeling
• online lesmateriaal voor onder- midden- en
bovenbouw
• muziekonderwijs vanuit doorlopende leerlijn
• maatwerk in muziekprojecten
• Phionier-schap geldt schoolbreed
• kant en klaar lesmateriaal wat door
iedere leerkracht kan worden gegeven

Neem gerust contact op

Team Educatie
Eva, Carlijn en Monique
educatie@phion.nl 085-023 08 00