1. Van Dingstee Grevink Duo
Van Dingstee Grevink Duo

Van Dingstee Grevink Duo

Sinds 2012 vormen violiste Marjolein van Dingstee en celliste Inge Grevink het Van Dingstee Grevink Duo. Hun gezamenlijke passie voor het duo van Zoltan Kodaly bracht hen samen en sindsdien zijn programma's uitgebreid en worden concerten op diverse locaties en gelegenheden gespeeld.

Marjolein en Inge werken binnen Phion intensief samen. Daarnaast remplaceren zij regelmatig bij o.a. het Koninklijk Concertgebouworkest en hebben ze een rijk kamermuziek verleden. Marjolein was mede-oprichter en ruim 20 jaar lid van het Van Dingstee Kwartet en nam deel aan diverse festivals in binnen- en buitenland, waaronder Tanglewood Music Center Festival in de Verenigde Staten. Inge studeerde o.a. bij Raphael Wallfisch in Zürich, nam deel aan diverse festivals zoals Schleswig Holstein Musikfestival Orchester en speelde als solocelliste in het Gustav Mahler Jugend Orchester. 

De programma's van het Van Dingstee Grevink Duo zijn op maat samengesteld voor elke gelegenheid. Door middel van toelichtingen brengen zij de muziek tot leven en heel dicht bij hun publiek. Hun passie voor muziek wordt hierdoor een gezamenlijke beleving.