Lite

Lite

 

Chique, veelzijdig en flexibel. Dat zijn de musici van het ensemble Lite. Het uitgebreide repertoire van dit ensemble varieert van licht klassiek tot opzwepende zigeunermuziek en van strakke tango’s tot swingende jazz. Daarnaast spelen de musici vakkundig en met veel plezier eigen composities en muziek uit het populaire genre.

Met frisse en eigentijdse arrangementen en een ongekende flexibiliteit leent dit ensemble zich uitstekend voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Viool, altviool en contrabas in combinatie met piano of gitaar: het is allemaal mogelijk en dat maakt Lite tot een uniek ensemble. Het ensemble geeft dan ook regelmatig concerten die keer op keer zeer succesvol zijn.

De kernleden van Lite zijn Robert Windak (1e viool), Annemarie van Viegen (2e viool), Eva Suslikova (altviool), Tim Nobel (contrabas en artistieke leiding), Don Hofstee (gitaar), 
Arthur Kerklaan (trompet en bugel) en Rob Horsting (piano). Lite werkt samen met artiesten uit allerlei muzikale disciplines. Van tango met Carel Kraayenhof tot hot club met Reinier Voet, van pop met Miss Montreal en Xander de Buisonjé tot zigeunermuziek met Willem Wolthuis en jazz met Rob van Bavel.

Lite zorgt voor een stijlvolle muzikale omlijsting van recepties en partijen. Ook kunnen zij een muzikaal intermezzo ten gehore brengen bij een congres of vergadering zodat de aanwezigen even rustig kunnen genieten.

De ensembles kun je voor iedere gelegenheid boeken om een unieke muzikale kleur aan jouw evenement te geven.