Duo Ariane

Duo Ariane

Duo Ariane bestaat uit Melanie Jansen viool en Eileen McEwan altviool. Tijdens de eerste lockdown zijn wij gaan spelen voor oudere mensen in verzorgingstehuizen. Dat beviel zo goed, dat we zijn doorgegaan.

Nu vormen we een officieel duo, Duo Ariane. We hebben ervaren dat onze concerten het heel goed doen bij kleine gezelschappen, die behoefte hebben aan een ander geluid. We zijn flexibel in ons repertoire en gaan speciale verzoeken niet uit de weg, ook zijn we in voor combinaties met lezingen en tentoonstellingen. Daarnaast hebben we voor feestelijkheden bijvoorbeeld leuke volksmuziek, waarbij we een interactieve quiz houden. Ervaring als luisteraar is niet nodig, ook niet voor de quiz!

Melanie, violiste en sponsorwerver bij Phion: “Mijn jongste passie, het duo Ariane, dat ik samen met Eileen McEwan vorm, brengt verschillende disciplines samen; kamermuziek, solistisch spelen, muzikale knuffels geven, oprecht mensen een moment van verwondering brengen, geeft in deze tijd heel veel voldoening!”

Eileen, altvioliste en Rolfing® therapeut: “Het duo spelen is een mooie aanvulling op het grote orkestwerk bij Phion en het werk in mijn praktijk voor Rolfing®”