1. Update seizoen 20-21

Update seizoen 20-21

Gepubliceerd op 09.04.2020

Nieuws

In verband met de coronacrisis stellen veel zalen en gezelschappen de presentatie en verkoop van hun nieuwe programma voor seizoen 20-21 uit. Ook wij hebben, i.o.m. onze zalen, besloten onze brochure niet zoals gepland op 10 april te gaan verspreiden en niet op 18 april te starten met de verkoop.

Wij vinden het niet gepast, nu er zoveel aan de hand is in de wereld, de focus op deze wijze op onszelf te richten. Natuurlijk missen wij onze gasten en het spelen voor hen enorm. We hopen dan ook van harte dat we volgend seizoen weer samen en in goede gezondheid kunnen genieten van muziek. Zodra de situatie het toelaat, zullen we informeren over het mooie programma dat we voor dat moment in petto hebben. Vanaf dan zullen we ook als Phion, orkest van Gelderland & Overijssel door het leven gaan.

Graag tot dan. Blijf gezond!

Omdat de abonnementhouders in Enschede een andere startmoment van de verkoop (februari) en verkoopmiddel (brief i.p.v. brochure) kennen, is hier de verkoop al wel van start gegaan voordat we getroffen werden door de coronacrisis.