1. Update over nieuwe corona-maatregelen

Update over nieuwe corona-maatregelen

Gepubliceerd op 14.10.2020

Nieuws

Op 13 oktober 2020 is van overheidswege bekendgemaakt dat er strengere maatregelen getroffen dienen te worden om verdere verspreiding van het Covid-19 virus tegen te gaan. Tot onze spijt betekent dit dat alle concerten van Phion tot en met 8 november 2020 worden geannuleerd.

Update 14.10.2020

Naar aanleiding van persconferentie van dinsdag 13 oktober is besloten dat theaters en concertzalen nog slechts 30 bezoekers mogen ontvangen. Daarnaast mag er een max. aantal van 30 musici op het podium. Dat biedt voor ons orkest geen mogelijkheden om voor publiek te spelen. Dat betekent concreet dat al onze concerten tot en met 8 november zijn geannuleerd. De doorgang van educatieve voorstellingen en workshops op scholen wordt op dit moment geïnventariseerd.

Blijf op de hoogte 

Helaas zitten we op dit moment als samenleving in zwaar weer en zien de cijfers die de impact van de pandemie op Nederland weergeven er niet  goed uit. Het raakt ons allemaal diep. We hopen allemaal dat er snel weer verbeteringen optreden en verdere beperkingen uit zullen blijven, zodat we weer live voor jullie kunnen spelen.

Tot die tijd blijf je op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en social media over wat allemaal wél staat te gebeuren bij het orkest.