1. Geen concerten i.v.m. corona-virus

Geen concerten en activiteiten i.v.m. coronavirus

Gepubliceerd op 25.05.2020

Nieuws

In lijn met het landelijke beleid met betrekking tot het coronavirus geeft Phion geen concerten en andere activiteiten. Deze maatregelen gelden tenminste tot het einde van dit culturele seizoen.

Laatste update 29 mei 2020

In verband met de verscherpte maatregelen rondom het coronavirus worden er helaas geen concerten en andere activiteiten georganiseerd. Medio juni hoopt het orkest weer te starten met repeteren, op een veilige manier aan de hand van een noodzakelijk protocol. 'We kunnen niet wachten om weer te beginnen', aldus Algemeen Directeur Jacco Post. Hij is ervan overtuigd dat het straks weer kan: op een veilige manier muziek maken in de 1,5 metersamenleving.

Muziek staal nooit stil

Muziek staat nooit stil. Die zal altijd blijven klinken en verbinden. Troost, warmte en afleiding bieden voor iedereen die dit nu hard nodig heeft. Op deze pagina brengen we muzikale initiatieven (van onze eigen musici) onder de aandacht. Volg daarnaast facebook, instagram en twitter om op de hoogte te blijven van al het moois dat tijdens deze crisis in de muziekwereld gebeurt.

Kaarten

Mocht je kaarten hebben voor een van onze concerten in deze periode, dan wordt je door de betreffende zaal nader geïnformeerd. De medewerkers van de concertzalen en theaters doen hun uiterste best alle kaartkopers zo goed en snel mogelijk van informatie te voorzien. In deze bijzondere situatie kan het echter zijn dat je iets langer op informatie zal moeten wachten. Wij vragen hiervoor je begrip en hopen je snel weer bij een van onze concerten te mogen ontmoeten.

Telefonische bereikbaarheid

Wij volgen het officiële advies van de overheid om zoveel mogelijk thuis te werken. Dit zorgt ervoor dat we een beperktere telefonische bereikbaarheid hebben. Het beste neem je dan ook contact op via de mail: info@phion.nl