1. Geannuleerde concerten Phion

Geannuleerde concerten Phion

Gepubliceerd op 13.01.2021

Nieuws

Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel zal n.a.v. het landelijke beleid rondom het coronavirus tot 1 maart geen live concerten geven. De nieuwe maatregelen komen voort uit de persconferentie van dinsdag 12 januari jl.

De huidige richtlijnen schrijven voor dat ook theaters en concertzalen hun deuren voorlopig moeten sluiten. Voor onder meer symfonieorkesten is het wel mogelijk om in deze tijdelijke lock-down een concert zonder publiek te spelen, dat wordt opgenomen. Phion zal deze mogelijkheid bij een beperkt aantal concerten benutten. Door het maken van concertregistraties blijft Phion zijn taak vervullen om publiek in Gelderland en Overijssel live klassieke muziek te bieden.

Concert in huis

Via concertinhuis vind je de online concerten van Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel. Phion werkt hierin samen met het nieuwe livestream- en registratieplatform ‘Concert in Huis’ van Classic.nl en founding partners Amsterdam Sinfonietta, philharmonie zuidnederland en Residentie Orkest Den Haag. Dit platform is ten tijde van corona ontwikkeld om live vanuit je huiskamer en tegen betaling van een kleine vergoeding concerten van Phion en andere Nederlandse toporkesten bij te wonen. Phion zal de komende tijd elke maand een of twee concerten via dit platform aanbieden.

Kaarten

Mocht je kaarten hebben voor een van onze geannuleerde concerten, dan word je door de betreffende zaal nader geïnformeerd. De medewerkers van de concertzalen en theaters doen hun uiterste best alle kaartkopers zo goed en snel mogelijk van informatie te voorzien. In deze bijzondere situatie kan het echter zijn dat je iets langer op informatie zal moeten wachten. Wij vragen hiervoor je begrip en hopen je snel weer bij een van onze concerten te mogen ontmoeten.

Telefonische bereikbaarheid

Wij volgen het officiële advies van de overheid om zoveel mogelijk thuis te werken. Dit zorgt ervoor dat we een beperktere telefonische bereikbaarheid hebben. Het beste neem je dan ook contact op via de mail: info@phion.nl