1. Concert in Huis

Concert in Huis

De magische concertbeleving thuis

Concert in Huis

De magische beleving van een concert thuis meemaken. Concert in Huis is het nieuwe livestream- en registratieplatform van Classic.nl en founding partners Amsterdam Sinfonietta, philharmonie zuidnederland en Residentie Orkest Den Haag. Dit platform is ten tijde van corona ontwikkeld om live vanuit je huiskamer en tegen betaling van een kleine vergoeding concerten van Nederlandse toporkesten bij te wonen.

Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel is verheugd deel uit te maken van Concert in Huis en biedt de komende tijd elke maand een of twee concerten via dit platform aan.

Let op: Voor het bekijken van de stream heb je een (gratis) account bij Classic.nl en een stabiele, sterke WIFI verbinding of een vaste ethernet verbinding nodig. 

Kerstconcert met Mahler

Phion zet de Mahler kersttraditie voort, met het Adagietto uit Symfonie nr. 5 en de twinkelende liederen uit Des Knaben Wunderhorn met mezzosopraan Christianne Stotijn. Op de bok chef-dirigent Otto Tausk. Een Kerstconcert vol rijke melodieën, symfonische schoonheid en warme romantiek.

Lees de 4 sterren recensie of de programmatoelichting, inclusief liedteksten van dit bijzondere concert.

naar de stream

Komende concerten

Ook voor de volgende concerten is een stream gepland:

Otto Tausk dirigeert Stravinsky & Poulenc
Ella van Poucke speelt Schumanns Celloconcert
Beethovens Tripelconcert

De streams verschijnen binnenkort online. Houd deze pagina in de gaten.