1. Enschede - Beethoven Festival
Enschede

Beethoven Festival

Pak alles beet en krijg de Negende symfonie gratis.

Alle symfonieën van Beethoven onder leiding van vier topdirigenten.

Ze zijn een uniek en imponerend fundament van de klassieke muziek: de negen symfonieën van Ludwig van Beethoven. Hiermee zette hij de toon voor alle muziek die daarna zou komen. In het Beethoven Festival krijg je de unieke kans om in drie weekenden alle symfonieën te horen en te beleven. Het is een bonte schakering van schitterende muziek: de klassieke, maar toch al rebelse Eerste, Tweede en Vierde, de ronduit revolutionaire Derde en Vijfde, de pastorale Zesde, de dansende Zevende, de komische Achtste en de fenomenale vocale Negende. Pak ze allemaal beet!

Vier van de beste dirigenten staan op de bok om deze unieke ervaring te brengen. En dat is nog lang niet alles. Rondom de concerten zijn talloze activiteiten zoals lezingen, kamermuziekrecitals en zelfs een gezellige avond waarin het Wenen uit de tijd van Beethoven culinair tot leven komt. Een must voor elke Beethovenliefhebber en eigenlijk voor iedereen die van grootse symfonische muziek houdt. Dompel je onder in deze orkestrale happening en geniet drie weken lang van Phion op zijn best. 

Pak alles beet en krijg de Negende symfonie gratis.

Hoe vaak heb je nu de kans om in drie weken alle symfonieën van Beethoven te horen? Boek de serie en krijg met dit passe-partout de Negende cadeau.

*Nb. In de brochure staat een andere volgorde vermeld van de symfonieën. De informatie op de website is leidend. 

Bestel je serie

En geniet van tot wel 30% korting!

Beschikbare rangen:
Serie bestellen

Concerten in deze serie: