Operavoorstellingen

Met live muzikale begeleiding door Phion

Samenwerking Nederlandse Reisopera

De Nederlandse Reisopera en het orkest gaan al vele jaren samen op tournee. Deze bijzondere samenwerking gaat bij Phion uiteraard verder. Dit jaar stond de muzikale begeleiding van twee bijzondere voorstellingen van de Nederlandse Reisopera gepland; Hänsel und Gretel en Les Indes galantes. Helaas heeft de Nederlandse Reisopera deze producties i.v.m. de corona-maatregelen moeten verplaatsen naar 2022 en 2024.

Het familieconcert Hans & Grietje (4+) gaat wel door. Ook dit is een samenwerking tussen Phion en de Nederlandse Reisopera.

Hans & Grietje (4+)

17.10.2020 - 10.01.2021

Een feest vol fantasie en verbeelding voor jong en oud! Vijf houtblazers van Phion en twee acteurs vertellen het beroemde sprookje van Hans en Grietje. Wie heeft er als kind niet gegriezeld bij de gedachte aan de boze heks, nagels gebeten van spanning of Hans en Grietje de weg naar huis wel zouden vinden of gedroomd van een huis van snoep? Het familieconcert Hans en Grietje is gebaseerd op de opera Hänsel und Gretel van de Duitse componist Humperdinck. Een spannend verhaal vol bekende kinderliedjes en volkswijsjes. En alle kinderen mogen meezingen en dansen!

Lees meer