Operavoorstellingen

Met live muzikale begeleiding door Phion

Samenwerking Nederlandse Reisopera

De Nederlandse Reisopera en het orkest gaan al vele jaren samen op tournee. Deze bijzondere samenwerking gaat bij Phion uiteraard verder. Dit jaar verzorgt Phion de muzikale begeleiding van twee bijzondere voorstellingen van de Nederlandse Reisopera; Hänsel und Gretel en Les Indes galantes.

Hänsel und Gretel

22.01.2021 - 04.02.2021

De Nederlandse Reisopera transformeert Hänsel und Gretel van Humperdinck tot een spectaculaire fantasy-opera voor iedereen vanaf tien jaar. Een betoverend reisavontuur waarin Hans en Grietje allerlei spannende dingen beleven, zoals een vliegreis met een troep zwanen, een magisch kussengevecht en een spannende strijd met de boze heks. Met spectaculaire 3D-projecties op het toneel en de heerlijke muziek van Humperdinck wordt het een adembenemende voorstelling.

Lees meer

Les Indes galantes

20.03.2021 - 15.04.2021

Ga mee op reis met Rameau en Les Indes Galantes. Hij laat je genieten van romantische liefdesgeschiedenissen in exotische oorden. Regisseur Laurence Dale maakt er een voorstelling van onder het motto ‘Make love, not war’. Dat staat ook centraal in deze, misschien wel eerste multiculturele opera ooit geschreven: jonge mensen die overal op de wereld, ongeacht cultuur en achtergrond, vreedzaam op zoek zijn naar de liefde. De schitterende muziek van Rameau en de adembenemende choreografieën maken van deze ballet-opera een lust voor oor en oog. 

Lees meer