1. Midzomernachtsdroom (reprise)

Midzomernachtsdroom (reprise)

Concertinformatie

Ga naar bestellen

Ga naar bestellen

  • Theater Oostpool - theatergezelschap
  • Introdans - dans

Midzomernachtsdroom is terug! 

In het voorjaar van 2022 speelden we, in samenwerking met Oostpool, Introdans en het Stadstheater, 26 voorstellingen van Midzomernachtsdroom. We bundelden onze krachten en maakten een voorstelling die geen van ons afzonderlijk had kunnen maken en waarmee we ons publiek met elkaar deelden. Een voorstelling uniek voor Nederland door de manier waarop toneel, muziek en dans volledig met elkaar verbonden waren op het podium. Deze voorstelling gaat nu in reprise in de rest van Nederland.

Een tekst van  Vera Morina naar William Shakespeare

De romantische komedie Midzomernachtsdroom vertelt het verhaal van vier jonge mensen, allemaal op hun eigen manier op zoek naar liefde. Nieuwsgierig en eigenwijs trekken zij het bos in, waar zij zich overgeven aan bedwelmende krachten. Typisch Shakespeariaanse verwikkelingen, met mythische boswezens en een club amateurspelers die hun nieuwe voorstelling in het bos repeteren, volgen.

In Midzomernachtsdroom verschijnen acteurs van Toneelgroep Oostpool, dansers van Introdans en musici van Phion samen op het toneel. Een explosieve mix van spel, dans en muziek met meer dan 35 performers. Een indrukwekkende show vol kleur, uitbundigheid en oog voor het nu.

Duur: 120 minuten zonder pauze
Kijkwijzer:14+ | In de voorstelling zit een stroboscopisch effect

Coproductie van Toneelgroep Oostpool, Introdans, Phion Orkest van Gelderland & Overijssel en Musis & Stadstheater Arnhem

meer midzomernachtsdroom 

Midzomernachtsdroom wordt mede mogelijk gemaakt door
Midzomernachtsdroom (reprise) - Trailer
Aftermovie Midzomernachtsdroom