1. Zwaaien met je onderbroek

Zwaaien met je onderbroek (6+)

Concertinformatie

Ga naar bestellen

Ga naar bestellen


Meezing-familievoorstelling met liedjes van Harry Bannink 

Cor Bakker, Fay Lovsky en Remko Vrijdag spelen en zingen onder regie van Joris Nassenstein in het fantastische theaterconcert Zwaaien met je onderbroek de leukste, liefste, stoutste en ontroerendste liedjes uit het enorme repertoire van Harry Bannink. Het familieconcert is onderdeel van het Bannink festival van Phion en Muziekcentrum en Wilminktheater Enschede.

Wees dus welkom met je hele familie op zondag 18 juni bij dit fantastische theaterconcert en zing uit volle borst mee met Banninkklassiekers als Stroei Voei, De kat van Ome Willem, Op de Step en M’n Opa.

Leuk en leerzaam lespakket

Klik hieronder voor leuk en leerzaam lesmateriaal  om je voor te bereiden op dit muzikale spektakel!

materiaal 

​Festival In de ban van Bannink

Zwaaien met je onderbroek maakt onderdeel uit van het festival In de ban van Bannink, de muzikale ode aan de in Enschede geboren en getogen componist, arrangeur, uitvoerend musicus en muzikaal leider Harry Bannink. Harry Bannink schreef de muziek voor tal van Nederlandse musicals. Hij werkte mee aan vele televisie- en radioprogramma’s, theater- en filmproducties, lp- en cd-opnamen. In totaal schreef hij meer dan drieduizend composities. Van De Stratemakeropzeeshow tot Ja Zuster, Nee Zuster en van De film van Ome Willem tot Sesamstraat en Het Klokhuis, op teksten van onder anderen Annie M.G. Schmidt en Willem Wilmink, Hans Dorrestijn en Ivo de Wijs.