1. LAVALU & Phion - Midair

LAVALU & Phion - Midair

Concertinformatie

  • LAVALU Divers werk
  • Debussy ‘Claire de Lune’ uit Suite Bergamesque - arrangement voor strijkorkest, klarinet en hoorn
  • Ravel Pavane pour une infante défunte

De winnares van de 3voor12 Gelderland Award 2020 in de categorie Beste live-act haalt samen met Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel in Musis Arnhem de hekken voor je hart weg met kamermuziek van nu. Muziek om je ogen bij te sluiten en je mee te laten voeren. Ziltig. Roerend. Zalig. LAVALU kust je haar melodieën toe.

LAVALU terug in Musis, dit keer samen met Phion

De Arnhemse componiste, pianiste en zangeres LAVALU – bekend van de muziek voor de succesvolle theatervoorstelling Het Pauperparadijs – flirtte in haar eerste theaterprogramma Solitary High met Debussy, Satie en Schubert. In opvolger Midair maakt het nachtelijk dromen plaats voor leven. Satie wijkt voor Bach, Debussy voor Pärt. Sommige songs kabbelen, andere laten je opspringen en geven je energie.

Thuisstad Arnhem

Gedurende de afgelopen twee jaar was LAVALU op tournee door heel Nederland en voor het laatste concert van de serie komt ze nu terug naar haar thuisstad Arnhem. En voor de gelegenheid deelt ze het podium met een ensemble van Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel. Samen brengen ze speciale arrangementen van haar nummers en los van elkaar spelen ze ook ‘eigen’ repertoire: LAVALU solo aan de piano en Phion met werken van Debussy en Ravel.