1. Bridge to Liberation

Bridge to Liberation

Concertinformatie

  • Per-Otto Johansson - dirigent
  • Dionne Stax - presentatie
  • Nazmiye Oral - actrice en schrijfster
  • Ruben Hein - zang
  • Introdans - dans
  • Dennis Kroon - zang
  • Pjotr - rapper

Bridge to Liberation Experience 2021

In 2021 beleef je Bridge to Liberation opnieuw LIVE ‘on screen’. Deze editie ontmoet je verschillende personen die hun verhalen over de impact van oorlog en leven in vrijheid in het nu met ons delen. Special effects, optredens van bekende artiesten en dansers maken er weer een verrassende experience van! 

Generaties en verhalen van toen en nu

We vertellen je verhalen. Persoonlijke verhalen, over impact van oorlog en de waarde van vrijheid. Dit jaar ontmoet je tijdens Bridge to Liberation mensen van verschillende generaties en achtergronden die hun verhalen over de impact van oorlog en leven in vrijheid in het nu met ons delen. Door de ogen van deze mensen, van verschillende generaties en culturen, kijken we naar de impact van oorlog en de waarde en kwetsbaarheid van vrijheid. Hun verhalen zijn allemaal verbonden aan een van de sleutelmomenten van de Slag om Arnhem. Verhalen van toen, nu en de toekomst.

Een avond vol ontmoetingen

Tijdens de Herdenkingsavond, 17 september 2021, herdenken we de Slag om Arnhem, de evacuatie die daarop volgde en staan we stil bij de impact van oorlog en de waarde van vrijheid. Dionne Stax neemt de kijker mee in een avond vol ontmoetingen met mensen die de impact van oorlog met zich mee dragen en hun waarde van vrijheid delen. Dit jaar met muziek van DI-RECT, Ellen ten Damme, Ruben Hein, Pjotr, Dennis Kroon, Nazmiye Oral, Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel en Introdans. Samen geven zij kleur aan de emoties die gedeeld worden.

Livestream: www.bridgetoliberation.nl
Televisie: Omroep Gelderland

Met medewerking van

Dit vind je misschien ook leuk