1. Zondagochtend Eric Vloeimans & Phions koperblazers

Zondagochtend Eric Vloeimans & Phions koperblazers

28.03.2021

Concertinformatie

  • Eric Vloeimans - trompet

  • Vloeimans Eigen arrangementen

Bestel bij deze locatie

  • Arnhem - Musis 28.03.2021 - 11:00  |  geen pauze
    € 26,00
    Bestel kaarten

Verrassende koperklanken zonder hokjes

Voorlopige programmering 

Trompettist Eric Vloeimans met de Phion koperblazers, dat is spektakel zonder hokjes. Universele muziek, met verrassende composities en unieke arrangementen. Je vergeet dat er stijlen als pop, jazz of klassiek bestaan, tijdens dit enerverende zondagochtendconcert in Musis Arnhem.

Universeel trompettist

Classic beyond borders! Nederlands bekendste en kleurrijkste trompettist Eric Vloeimans heeft een onuitwisbare indruk gemaakt op klassiek Nederland met de enerverende programma’s die hij met de symfonieorkesten van ons land heeft gemaakt. Hij klimt niet over de muur die genres scheidt, hij haalt ze gewoon weg. ‘Ik vind stijlen en hokjes moeilijk. Je bent dan gevangen, terwijl muziek juist universeel is. Ook als ik componeer, laat ik het stuk tot me komen in plaats van dat ik het ga schrijven.’

Uniek en verrassend

Het maakt zijn ‘symfonische’ concerten tot ware happenings waarbij je vergeet dat er pop, jazz of klassiek zou bestaan. Twee jaar geleden gaf hij met de kopersectie van het orkest een feestelijk concert vol eigen composities en arrangementen. Dit jaar is hij terug bij Phion. Het programma is nieuw, Eric Vloeimans blijft zichzelf: uniek en verrassend.

Met medewerking van