1. The Christmas Night 2020

The Christmas Night 2020

17.12.2020 - 19.12.2020

Concertinformatie

  • Enrico Delamboye - dirigent

Bestel bij deze locatie

Een spectaculaire kerstvoorstelling

Let op! Voorlopige programmering

Phion viert voor het zesde jaar op rij Kerst in het Wilminktheater. Met swingende gospels en poppy kerstliedjes, een feest voor iedereen. Onder leiding van Enrico Delamboye begeleidt het orkest de vocals. Natuurlijk laat Phion ook een aantal heerlijke klassieke orkeststukken horen. Een spectaculaire kerstvoorstelling in Enschede.

Night of the Proms

De ‘Night of the Proms van het oosten’, zo kun je deze spetterende voorstelling The Christmas Night wel noemen. Voor het zesde jaar op rij staat de PAY-zaal weer drie dagen lang compleet in het teken van kerst. Het publiek wordt in het Wilminktheater getrakteerd op een feestelijke en spectaculaire kerstvoorstelling met swingende gospel en poppy kerstsongs.

Vanzelfsprekend is Phion onder leiding van Enrico Delamboye van de partij voor de begeleiding van de vocals, maar ook met een paar prachtige klassieke orkeststukken. Wie deze voorstelling eenmaal heeft bezocht is bijna zeker ook volgend jaar weer van de partij. Want Kerstmis begint pas echt wanneer je bij The Christmas Night bent geweest!

Met medewerking van

Dit vind je misschien ook leuk