1. Eric Vloeimans & Phions koperblazers

Eric Vloeimans & Phions koperblazers

Concertinformatie

  • Eric Vloeimans - trompet
  • Phion Koperblazers - ensemble

Online evenement

Online jazzfestival Transmission

Trompettist Eric Vloeimans met de Phion koperblazers, dat is spektakel zonder hokjes. Universele muziek, met verrassende composities en unieke arrangementen. Tijdens het online jazzfestival Transmission van TivoliVredenburg vergeet je dat er stijlen als pop, jazz of klassiek bestaan. Het enerverende koper-concert vindt online plaats op 28 maart 2021.

Universeel trompettist

Classic beyond borders! Nederlands bekendste en kleurrijkste trompettist Eric Vloeimans heeft een onuitwisbare indruk gemaakt op klassiek Nederland met de enerverende programma’s die hij met de symfonieorkesten van ons land heeft gemaakt. Hij klimt niet over de muur die genres scheidt, hij haalt ze gewoon weg. ‘Ik vind stijlen en hokjes moeilijk. Je bent dan gevangen, terwijl muziek juist universeel is. Ook als ik componeer, laat ik het stuk tot me komen in plaats van dat ik het ga schrijven.’

Online Jazzfestival

Recentelijk is het tweedaagse jazzfestival Transition nog een jaar verplaatst. Inmiddels groeit de hoop op 25 en 26 maart 2022 weer een volledig festival te kunnen presenteren voor publiek, maar in de tussentijd presenteert het festivalteam een alternatief online programma in het originele festivalweekend, 26, 27 en 28 maart 2021. Onder de noemer Transmission presenteert Transition festival een driedaags online programma met veertien verschillende formaties en een hoop premières! 

Eric Vloeimans & Phion koperblazers  

Samen met acht koperblazers van Phion speelt trompettist Eric Vloeimans een selectie van zijn bekende stukken en een aantal gloednieuwe, voor dit project geschreven werken. Bekijk de gehele line-up op  transitionfestival.nl. Online tickets (dagtickets en passe-partouts) zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Met medewerking van

Dit vind je misschien ook leuk