1. Arnhemse Uitnacht: Phion x Ruben Chi x De Nieuwe Oost

Arnhemse Uitnacht: Phion x Ruben Chi x De Nieuwe Oost

Concertinformatie

  • Ruben Chi - danser & choreograaf
  • De Nieuwe Oost - productiehuis

geannuleerd

Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel en urbandanser en -choreograaf Ruben Chi zoeken elkaar op in een grensverleggende performance. De Arnhemse neo-pionier in de Nederlandse danswereld en musici van Phion laten zich door elkaar inspireren.

Phion x Ruben Chi x De Nieuwe Oost

Arnhemse Uitnacht

Op vrijdag 29 januari 2021 vindt de 4e editie van de Arnhemse Uitnacht plaats. Een avond vol kunst, cultuur en uitgaan. Op vele locaties in Arnhem, offline én online, kan het publiek beleven wat Arnhem te bieden heeft op het gebied van kunst, cultuur en uitgaan. Het programma bestaat uit voorstellingen, rondleidingen, exposities, workshops, lezingen en andere ontmoetingen. Onderdeel van de Arnhemse Uitnacht is de uitreiking van de Cultuurprijs Arnhem. Het evenement vindt de hele avond en nacht plaats in de binnenstad en is gratis toegankelijk.

Waar urban en klassiek elkaar ontmoeten

Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel en urbandanser en -choreograaf Ruben Chi zoeken elkaar tijdens de Arnhemse Uitnacht op in een grensverleggende performance. De Arnhemse neo-pionier in de Nederlandse danswereld en musici van Phion laten zich door elkaar inspireren. On stage: twee bevlogen werelden, een pure live beleving, die schuurt én samenbrengt. Die je raakt.

Deze bijzondere samenwerking wordt mede mogelijk gemaakt door productiehuis De Nieuwe Oost.

De Arnhemse Uitnacht op 29 januari is geannuleerd en wordt verplaatst naar een nieuwe datum.