1. Vriendenactiviteiten 2022 - 2023

Vriendenactiviteiten 2022 - 2023

Vrienden ontmoeten Vrienden

Onder deze slogan zullen er bij concerten in elke foyer twee tafels gereserveerd worden voor de Vrienden van Phion. U kunt voorafgaand aan een concert en in de pauze bij deze tafels kennis maken met andere Vrienden die het concert bijwonen. Het lijkt ons erg leuk om als Vrienden met vrienden na te genieten over het concert. Komt u ook een keer bij ons aan de tafel?

Het Valerius ensemble en de Franse muziek

Op zondag 7 mei gaf het Valerius Ensemble een concert in Havezathe den Alerdinck in Laag Zuthem, vlakbij Zwolle. Het ensemble speelde een grotendeels Frans georiënteerd programma met werken van Ravel, Rossini, Damase en Thiriet. Na afloop van het concert was er een kleine rondleiding door het kasteel. 

Uit liefde voor de muziek

Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel wil voor zoveel mogelijk mensen van betekenis zijn met live symfonische muziek. Als Vrienden willen we iedereen die van muziek houdt laten delen in de prachtige producties van het orkest, zowel in de concertzaal als daarbuiten. Daar kunnen we uw hulp goed bij gebruiken. Wordt u ook Vriend en bouwt u zo met ons mee aan een levendig muzikaal klimaat? We beloven u dat de Vriendschap wederzijds is! Klik hier om te zien hoe u Vriend kunt worden.