1. Vriendenactiviteiten 2023 - 2024

Activiteiten 2023 - 2024

Vriendenactiviteiten

Plannen voor seizoen 2023-2024

Ook voor het nieuwe seizoen hebben we weer plannen voor de Vrienden gemaakt. We willen het nieuwe seizoen weer feestelijk openen en daarom nodigen wij u allemaal uit voor de eerste concerten. Meer informatie volgt.

 

Vriendenrepetities

In het najaar gaan we weer Vriendenrepetities organiseren. We proberen dit te doen als onze nieuwe dirigent op de bok staat. We gaan dan ook met hem in gesprek om hem beter te leren kennen. Ze staan nu gepland voor 4 oktober en 12 december. Omdat niet alle Vrienden ’s morgens om 9.00 uur bij een Vriendenrepetitie kunnen zijn, gaan we in het voorjaar van 2024 weer een openbare repetitie bezoeken. We beginnen dan ± 11.00 uur.

Ook komend jaar maken de Vrienden van Phion weer een familievoorstelling mogelijk. Als de datum van de generale repetitie bekend is, willen we u weer uitnodigen om aanwezig te zijn. Waarschijnlijk is dat in het voorjaar van 2024.

U ziet het, we zitten weer vol plannen. Het geeft energie om samen met de musici uit het orkest ideeën te bedenken om de Vrienden te betrekken bij het orkest. Bij het uitvoeren van deze en andere plannen zijn we natuurlijk ook aanwezig en dat geeft, naast veel mooie concerten, ook energie door de contacten met Vrienden. Wilt u met ons meedoen? Laat het weten via activiteitenvrienden@phion.nl.

Uit liefde voor de muziek

Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel wil voor zoveel mogelijk mensen van betekenis zijn met live symfonische muziek. Als Vrienden willen we iedereen die van muziek houdt laten delen in de prachtige producties van het orkest, zowel in de concertzaal als daarbuiten. Daar kunnen we uw hulp goed bij gebruiken. Wordt u ook Vriend en bouwt u zo met ons mee aan een levendig muzikaal klimaat? We beloven u dat de Vriendschap wederzijds is! Klik hier om te zien hoe u Vriend kunt worden.